Rasolul alb se pune in apa rece, la fiert. Legumele se curata, se spala si se toaca marunt si se adauga langa rasol, la fiert. Pulpa se da prin masin
Rasolul alb se pune in apa rece, la fiert. Legumele se curata, se spala si se toaca marunt si se adauga langa rasol, la fiert. Pulpa se da prin masina de tocat, se amesteca cu o lingura de apa rece si cu albusurile crude. Se adauga apoi in oala cu rasolul si legumele. Se lasa totul la fiert timp de aproximativ 2 minute. Tocatura care se ridica la suprafata supei se indeparteaza, dupa care supa se strecoara si se lasa la degresat, la rece.
Tocatura se serveste la budinci, placinte cu carne etc. Supa se serveste cu crutoane de paine.
Alte retete:
Supa de curcan Supa de praz
Supa de galuste
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa