Rupem fasolea verde curatata in bucati de 3 cm si le punem la fiert intr-o oala de 8-10 l in apa sarata impreuna cu slanina. Cand devine pe jumatate
Rupem fasolea verde curatata in bucati de 3 cm si le punem la fiert intr-o oala de 8-10 l in apa sarata impreuna cu slanina.
Cand devine pe jumatate moale adaugam cartofii taiati in mod similar fasolei.
Cand toate ingredientele au fiert, preparam un amestec din smantana si faina si ingrosam supa cu el, lasam supa sa dea in clocot.
Condimentam cu otet sau zeama de lamaie si foi de dafin.
Pofta buna!
Alte mancaruri
recomandate:
Ciorba de peste
Ciorba de cartofi cu tarhon
Ciorba de perisoare a la grec
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii