Rupem fasolea verde curatata in bucati de 3 cm si le punem la fiert intr-o oala de 8-10 l in apa sarata impreuna cu slanina. Cand devine pe jumatate
Rupem fasolea verde curatata in bucati de 3 cm si le punem la fiert intr-o oala de 8-10 l in apa sarata impreuna cu slanina.
Cand devine pe jumatate moale adaugam cartofii taiati in mod similar fasolei.
Cand toate ingredientele au fiert, preparam un amestec din smantana si faina si ingrosam supa cu el, lasam supa sa dea in clocot.
Condimentam cu otet sau zeama de lamaie si foi de dafin.
Pofta buna!
Alte mancaruri
recomandate:
Ciorba de peste
Ciorba de cartofi cu tarhon
Ciorba de perisoare a la grec
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa