Pentru galuste din ficat de vita ceapa se curata, se spala si se taie bucati mai mari. Ficatul se spala si se taie bucatele. Ficatul si ceapa se dau prin masina de tocat.
Pentru galuste din ficat de vita ceapa se curata, se spala si se taie bucati mai mari. Ficatul se spala si se taie bucatele. Ficatul si ceapa se dau prin masina de tocat cu sita deasa. Patrunjelul se spala si se taie marunt. Ouale se spala sub jet de apa rece. Pesmetul se cerne. Ficatul tocat se amesteca cu ceapa tocata, ouale, patrunjelul verde, pesmetul, uleiul, sarea si piperul. Din compozitia rezultata se formeaza galuste, care se pun cu lingurita in apa clocotita.
Aceste galuste din ficat de vita se folosesc la supa de oase sau de pasare.
Bun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti