Galuste din ficat de vita

Pentru galuste din ficat de vita ceapa se curata, se spala si se taie bucati mai mari. Ficatul se spala si se taie bucatele. Ficatul si ceapa se dau prin masina de tocat.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 500 g:
  • ficat de vita - 350 g
  • pesmet - 35 g
  • ceapa - 100 g
  • oua - 4 bucati
  • untura/ulei - 50 g (ml)
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru galuste din ficat de vita ceapa se curata, se spala si se taie bucati mai mari. Ficatul se spala si se taie bucatele. Ficatul si ceapa se dau prin masina de tocat cu sita deasa. Patrunjelul se spala si se taie marunt. Ouale se spala sub jet de apa rece. Pesmetul se cerne. Ficatul tocat se amesteca cu ceapa tocata, ouale, patrunjelul verde, pesmetul, uleiul, sarea si piperul. Din compozitia rezultata se formeaza galuste, care se pun cu lingurita in apa clocotita.

Aceste galuste din ficat de vita se folosesc la supa de oase sau de pasare.


Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...