Pentru galuste din ficat de vita ceapa se curata, se spala si se taie bucati mai mari. Ficatul se spala si se taie bucatele. Ficatul si ceapa se dau prin masina de tocat.
Pentru galuste din ficat de vita ceapa se curata, se spala si se taie bucati mai mari. Ficatul se spala si se taie bucatele. Ficatul si ceapa se dau prin masina de tocat cu sita deasa. Patrunjelul se spala si se taie marunt. Ouale se spala sub jet de apa rece. Pesmetul se cerne. Ficatul tocat se amesteca cu ceapa tocata, ouale, patrunjelul verde, pesmetul, uleiul, sarea si piperul. Din compozitia rezultata se formeaza galuste, care se pun cu lingurita in apa clocotita.
Aceste galuste din ficat de vita se folosesc la supa de oase sau de pasare.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa