Supa a la Frankfurt

Taiem crenvurstii felii subtiri (daca nu sunt umpluti in mate, se scoate pielea de pe ei), varza creata se spala si se taie julien si impreuna cu ceap

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g varza creata
  • 200 g crenvursti
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri faina
  • 20 ml smantana
  • O ceapa potrivita
  • 2 catei de usturoi
  • maghiran
  • chimen macinat
  • piper macinat
  • ardei condiment
  • sare

Mod de preparare

Taiem crenvurstii felii subtiri (daca nu sunt umpluti in mate, se scoate pielea de pe ei), varza creata se spala si se taie julien si impreuna cu ceapa intreaga si usturoiul se pune la fiert cu 1 – 1,5 l apa rece sarata.

Se adauga maghiran, chimen, piper macinat. Cand varza este aproape gata, se adauga crenvurstii.

Se pregateste o compozitie din faina, smantana si boia pentru a drege si ingrosa supa.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Turta dulce 3

Nu puteam sa astept Sarbatorile de iarna fara turta dulce, mai ales ca imi place mult sa fac tot ce inseamna forme decupate...

Turta dulce 3
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca