Fierbem 3 l de supa din ceafa, ceapa, sare si piper boabe. Calim in ulei morcovii, sfecla, patrunjelul si gulia taiate cubulete. Cand toate devin moi
Fierbem 3 l de supa din ceafa, ceapa, sare si piper boabe.
Calim in ulei morcovii, sfecla, patrunjelul si gulia taiate cubulete. Cand toate devin moi adaugam cartofii si calim mai departe.
Condimentam cu boia si piper si diluam cu supa de carne din care scoatem carnea si o taiem cubulete.
Dupa ce da in clocot adaugam varza taiata fasii, varza acra, bulionul, delicatul, mararul, usturoiul si frunzele de patrunjel. Diluam din nou cu supa de carne.
Dupa 5-10 minute, cand varza se inmoaie, ingrosam supa cu fasole uscata fiarta in prealabil.
Servim cu smantana si paine cu mustar.
Pofta buna!
Alte mancaruri
recomandate:
Rulada de miel cu spanac
Ciuperci umplute
Mancare de mazare cu carne
De vreo câteva săptămâni am descoperit gustul cărnii de rață. Super delicioasă! Sincer e prima oară, în viața mea,...
Rață înăbușită în suc de ananasOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj