Fierbem 3 l de supa din ceafa, ceapa, sare si piper boabe. Calim in ulei morcovii, sfecla, patrunjelul si gulia taiate cubulete. Cand toate devin moi
Fierbem 3 l de supa din ceafa, ceapa, sare si piper boabe.
Calim in ulei morcovii, sfecla, patrunjelul si gulia taiate cubulete. Cand toate devin moi adaugam cartofii si calim mai departe.
Condimentam cu boia si piper si diluam cu supa de carne din care scoatem carnea si o taiem cubulete.
Dupa ce da in clocot adaugam varza taiata fasii, varza acra, bulionul, delicatul, mararul, usturoiul si frunzele de patrunjel. Diluam din nou cu supa de carne.
Dupa 5-10 minute, cand varza se inmoaie, ingrosam supa cu fasole uscata fiarta in prealabil.
Servim cu smantana si paine cu mustar.
Pofta buna!
Alte mancaruri
recomandate:
Rulada de miel cu spanac
Ciuperci umplute
Mancare de mazare cu carne
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase