Inmuiem painea si o punem la fiert in supa de carne. Condimentam cu chimen, ceapa razuita, foi de dafin si cascaval afumat. Dupa 10 minute de fierbe
Inmuiem painea si o punem la fiert in supa de carne.
Condimentam cu chimen, ceapa razuita, foi de dafin si cascaval afumat.
Dupa 10 minute de fierbere, zdrobim frunzele si le amestecam cu 100 ml de smantana si 50 gr de unt si le adaugam la supa, lasam sa dea in clocot.
Servim in cani, cu cate o felie de paine prajita.
Pofta buna!
Alte mancaruri
recomandate:
Salata de spanac cu branza
Musaca de ciuperci
Spaghetti cu rosii si ciuperci
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii