Supa clara ardeleneasca de pui

Pentru supa clara ardeleneasca de pui intr-o oala se fierb puiul, cartofii si morcovii curatati dar intregi, ceapa curatata, netaiata si pastarnacul.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pui
  • patru cartofi
  • trei morcovi
  • o ceapa medie
  • o radacina de pastarnac
  • 200 gr. fidea
  • un pahar de lapte pentru servit.

Mod de preparare

Pentru supa clara ardeleneasca de pui intr-o oala se fierb puiul, cartofii si morcovii curatati dar intregi, ceapa curatata, netaiata si pastarnacul. Se acopera si se lasa la fiert cca. o ora spumand din cand in cand. Dupa ce au fiert si puiul si legumele, se strecoara zeama. Din legumele ramase se poate incropi o salata Boeuf insa cu carne de pui.


Fideaua se fierbe separat inainte de fiecare servire in apa condimentata cu putina "Vegeta", se repartizeaza in fiecare farfurie o cantitate egala si se adauga lapte sau smantana dupa gust (optional)

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii