1. Spalati legumele, taiati-le cuburi 2.
1. Spalati legumele, taiati-le cuburi si faceti sucul cu ajutorul storcatorului prin presare la rece KUVINGS
2. Taiati pieptul de curcan cubulete si puneti-le la fiert
3. Adaugati sucul de legume intr-o cratita si completati cu cateva polonice din apa in care a fiert curcanul - completati cu cate un polonic, pe masura ce scade
4. In momentul in care legumele au fiert, iar zeama a scazut, adaugati pieptul de curcan si patrunjelul taiat marunt.
Pofta buna!
Zilele trecute tot ma uitam pe internet dupa niste retete de dulciuri de post.Cand am vazut pe pagina Laurei Sava acest chec...
Chec cu cacao de postOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj