Supa crema de morcov si piept de curcan

1. Spalati legumele, taiati-le cuburi 2.

Portii
1
Complexitate
medie

Ingrediente

  • piept de curcan 100.00g
  • jumatate legatura patrunjel
  • jumatate telina
  • 1 buc. pastarnac
  • 2 buc. morcovi

Mod de preparare


1. Spalati legumele, taiati-le cuburi si faceti sucul cu ajutorul storcatorului prin presare la rece KUVINGS
2. Taiati pieptul de curcan cubulete si puneti-le la fiert
3. Adaugati sucul de legume intr-o cratita si completati cu cateva polonice din apa in care a fiert curcanul - completati cu cate un polonic, pe masura ce scade
4. In momentul in care legumele au fiert, iar zeama a scazut, adaugati pieptul de curcan si patrunjelul taiat marunt. 

Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...