Aceasta supa crema are in compozitie rosii, ficat de pasare, ceapa, patrunjel, pastarnac, dovlecel, ou si condimente.
Se spala ficateii, se curate de pielite, apoi se pun la fiert. Separat, se curate legumele, se toaca marunt si se pun la fiert impreuna cu ficateii. Se curata rosiile de coaja si seminte, se dau pe razatoare, apoi se pun in oala in care au fiert legumele si se lasa la fiert. La final se adauga piureul obtinut din legume si ficateii dati prin masina de tocat sau blender. Se drege supa cu ou si se presara cu patrunjel verde.
Se serveste calda, dar si rece.
Alte retete culinare:
Supa de rosii
Supa cu galuste
Ciorba radauteana
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa