Supa crema de rosii cu ficat de pasare

Aceasta supa crema are in compozitie rosii, ficat de pasare, ceapa, patrunjel, pastarnac, dovlecel, ou si condimente.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ficat de pasare
  • 1 kg rosii
  • 2 cepe
  • 2 radacini patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 1 dovlecel
  • frunze de patrunjel
  • 1 ou
  • sare

Mod de preparare

Se spala ficateii, se curate de pielite, apoi se pun la fiert. Separat, se curate legumele, se toaca marunt si se pun la fiert impreuna cu ficateii. Se curata rosiile de coaja si seminte, se dau pe razatoare, apoi se pun in oala in care au fiert legumele si se lasa la fiert. La final se adauga piureul obtinut din legume si ficateii dati prin masina de tocat sau blender. Se drege supa cu ou si se presara cu patrunjel verde.


Se serveste calda, dar si rece.
Alte retete culinare:
Supa de rosii
Supa cu galuste
Ciorba radauteana

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...