Supa cu carne afumata si fasole uscata

Se pune cu o seara inainte fasolea la inmuiat si dimineata se scurge, apoi se pune la fiert impreuna cu carnea afumata si cea proaspata, taiata bucate

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr. carne de vaca
  • 250 gr. carne afumata de porc
  • 200 gr. fasole uscata
  • 400 gr. cartofi
  • telina (frunze)
  • 1 buc. varza
  • 2 1/2 l apa
  • sare
  • piper
  • 100 gr. smintina
  • o lingura faina

Mod de preparare

Se pune cu o seara inainte fasolea la inmuiat si dimineata se scurge, apoi se pune la fiert impreuna cu carnea afumata si cea proaspata, taiata bucatele. Dupa cca 1 1/2 ora se pot adauga cartofii taiati in felii, telina si varza taiata in sferturi. Se pune sare, piper si se lasa sa fiarba si zarzavatul. Cind supa e gata, se amesteca smintina cu faina, se adauga putina supa si se toarna totul in cratita.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...