Supa cu carne de vita

Inmuiem carnea in apa rece, astfel nu-si pierde gustul, doar scade cantitatea de sange din carne si astfel nu va face asa multa spuma la fierbere. F

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg costita de vita
  • 1-2 bucati de cozi taiate rondele
  • morcovi galbeni
  • morcovi albi
  • telina
  • gulii
  • varza (1/4 de capatana)
  • conopida (1/2 de capatana)
  • ciuperci
  • ceapa
  • usturoi ( astfel incat sa aiba greutatea carnii impreuna)
  • 50 gr taitei de supa

Mod de preparare

Inmuiem carnea in apa rece, astfel nu-si pierde gustul, doar scade cantitatea de sange din carne si astfel nu va face asa multa spuma la fierbere.

Fierbem intr-o oala cu presiune, in apa rece, la foc mic 45 de minute. Punem carnea in alta oala, adaugam legumele in afara de varza si conopida, presaram cu nucsoara, ghimbir si piper macinat si fierbem mai departe la foc mic.

Cand ingredientele devin moi, adaugam varza si conopida. Intre timp gustam sa vedem daca supa este suficient de sarata.

Scoatem putina zeama intr-o oala mai mica si fierbem in ea taiteii de supa.

Strecuram supa si punem carnea si legumele in vase diferite.
Pofta buna!

Alte retete culinare

recomandate:

Salata de sfecla rosie cu rosie

Ciorba de salata ca la Brasov

Supa de pui cu galuste

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...