Inmuiem carnea in apa rece, astfel nu-si pierde gustul, doar scade cantitatea de sange din carne si astfel nu va face asa multa spuma la fierbere. F
Inmuiem carnea in apa rece, astfel nu-si pierde gustul, doar scade cantitatea de sange din carne si astfel nu va face asa multa spuma la fierbere.
Fierbem intr-o oala cu presiune, in apa rece, la foc mic 45 de minute. Punem carnea in alta oala, adaugam legumele in afara de varza si conopida, presaram cu nucsoara, ghimbir si piper macinat si fierbem mai departe la foc mic.
Cand ingredientele devin moi, adaugam varza si conopida. Intre timp gustam sa vedem daca supa este suficient de sarata.
Scoatem putina zeama intr-o oala mai mica si fierbem in ea taiteii de supa.
Strecuram supa si punem carnea si legumele in vase diferite.
Pofta buna!
Alte retete culinare
recomandate:
Salata de sfecla rosie cu rosie
Ciorba de salata ca la Brasov
Supa de pui cu galuste
O prajitura fina si racoritoare, perfecta pentru dupa-amiezile toride!
Prajitura After EightIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa