Se spala gaina sau puiul, se spumeaza de spuma dupa aceea se adauga morcovul taiat in patru, cepele, telina curatata si se taie cuburi si daca se dore
Se spala gaina sau puiul, se spumeaza de spuma dupa aceea se adauga morcovul taiat in patru, cepele, telina curatata si se taie cuburi si daca se doreste, optional, se poate adauga si un cartof taiat cuburi; cit fierb legumele cu puiul se fac galustele: se bat 2 oua cu un pic de sare si dupa aceea se adauga incet grisul - cum se spune in popor in ploaie - si dupa ce s-a format un aluat mai gros se adauga un pic de ulei de masline sau chiar untura pentru a fragezi galustele. Cand a fiert pe jumatate zarzavaturile, se ia cu varful linguritei din compozitia pe care am facut-o si se pune in oala galustele; dupa ce au fiert bine, se stinge focul si se adauga patrunjelul tocat marunt.
Se poate servi si cu un pic de piper si zeama de lamaie, pentru cine doreste.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti