Supa cu galuste de carne si marar

Inmuiem chifla in apa si o stoarcem. Macinam carnea impreuna cu chifla inmuiata. Adaugam oul intreg, sarea, piperul si jumatate din legatura de marar

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr carne de porc
  • 50 gr ciuperci
  • 50 gr unt
  • 200 ml frisca
  • 50 gr morcovi
  • patrunjel
  • 1 ceapa rosie
  • 2 linguri faina
  • 1 chifla
  • 1 ou
  • piper macinat
  • 20 gr sare
  • 1 lingura delicat
  • 1 legatura marar verde

Mod de preparare

Inmuiem chifla in apa si o stoarcem. Macinam carnea impreuna cu chifla inmuiata.

Adaugam oul intreg, sarea, piperul si jumatate din legatura de marar taiat marunt.

Formam galuste din amestec. Calim in unt legumele taiate cubulete si ciupercile. Presaram cu restul mararului.

Turnam apa, condimentam si fierbem pana ingredientele devin moi.

Ingrosam cu amestec de frisca si adaugam galustele, fierbem pana sunt gata.
Pofta buna!

Va recomandam si alte retete:

Salata orientala

Salata de legume

Salata de icre negre

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca