Supa cu galuste de carne si marar

Inmuiem chifla in apa si o stoarcem. Macinam carnea impreuna cu chifla inmuiata. Adaugam oul intreg, sarea, piperul si jumatate din legatura de marar

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr carne de porc
  • 50 gr ciuperci
  • 50 gr unt
  • 200 ml frisca
  • 50 gr morcovi
  • patrunjel
  • 1 ceapa rosie
  • 2 linguri faina
  • 1 chifla
  • 1 ou
  • piper macinat
  • 20 gr sare
  • 1 lingura delicat
  • 1 legatura marar verde

Mod de preparare

Inmuiem chifla in apa si o stoarcem. Macinam carnea impreuna cu chifla inmuiata.

Adaugam oul intreg, sarea, piperul si jumatate din legatura de marar taiat marunt.

Formam galuste din amestec. Calim in unt legumele taiate cubulete si ciupercile. Presaram cu restul mararului.

Turnam apa, condimentam si fierbem pana ingredientele devin moi.

Ingrosam cu amestec de frisca si adaugam galustele, fierbem pana sunt gata.
Pofta buna!

Va recomandam si alte retete:

Salata orientala

Salata de legume

Salata de icre negre

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...