Supa cu marar

Razuim pe lungime morcovii si sparanghelul, adaugam fasolea verde si le fierbem. Condimentam cu marar, sare si piper si adaugam galuste de carne sau

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr morcovi
  • 200 gr sparanghel
  • 200 gr fasole verde
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
  • otet
  • crenvusti
  • galuste de carne
  • smantana
  • frisca

Mod de preparare

Razuim pe lungime morcovii si sparanghelul, adaugam fasolea verde si le fierbem.

Condimentam cu marar, sare si piper si adaugam galuste de carne sau crenvusti.

Cand toate ingredientele devin moi, preparam un amestec de smantana si frisca cu care ingrosam supa. Putem adauga putin otet pentru un gust mai picant.
Pofta buna!

Alte retete

recomandate:

Tocanita de pui

Tocanita cu carne de porc ungureasca

Varza la cuptor

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!