Supa cu oase de vita

Oasele transate, oparite si clatite in prealabil, se pun la fiert intr-un vas adanc cu sare, piper boabe, ceapa curatata de coaja si 2,5 l apa rece. S

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg oase de vita
  • 300 g morcovi
  • 100g patrunjel radacina
  • 100 g gulii
  • 100 g telina
  • 100 g varza creata
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 rosie
  • sare

Mod de preparare

Oasele transate, oparite si clatite in prealabil, se pun la fiert intr-un vas adanc cu sare, piper boabe, ceapa curatata de coaja si 2,5 l apa rece. Se fierbe 1 – 1,5 ore la foc mic (se spumeaza, daca e necesar), se adauga zarzavatul si se continua fierberea la foc mic. Dupa o ora, se scot zarzavaturile in putina supa si se tin la cald.

Se ia oala de pe foc si se lasa supa sa se limpezeasca cateva minute.

Se degreseaza, se strecoara printr-o sita deasa sau etamina de bucatarie (cu polonicul, nu prin desertare).
Alteretete culinare recomandate

Ciorba radauteana

Ciorba de varza cu rosii

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa