Pentru supa cu perisoare din ficat se pune apa cu cub concentrat sau supa la fiert. Gomboturile: se mixeaza ficatul, cu oul si felia de paine inmuiata in apa si stoarsa.
Pentru supa cu perisoare din ficat se pune apa cu cub concentrat sau supa la fiert.
Gomboturile: se mixeaza ficatul, cu oul si felia de paine inmuiata in apa si stoarsa.
Se adauga sare, piper si pesmet.
Cand clocoteste ciorba de perisoare se adauga gomboturile si se mai lasa sa fiarba 10 minute.
Supa cu perisoare din ficat se presara cu patrunjel si se serveste.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii