Pentru supa cu perisoare din ficat se pune apa cu cub concentrat sau supa la fiert. Gomboturile: se mixeaza ficatul, cu oul si felia de paine inmuiata in apa si stoarsa.
Pentru supa cu perisoare din ficat se pune apa cu cub concentrat sau supa la fiert.
Gomboturile: se mixeaza ficatul, cu oul si felia de paine inmuiata in apa si stoarsa.
Se adauga sare, piper si pesmet.
Cand clocoteste ciorba de perisoare se adauga gomboturile si se mai lasa sa fiarba 10 minute.
Supa cu perisoare din ficat se presara cu patrunjel si se serveste.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa