Punem la fiert maruntaiele de pui impreuna cu patrunjelul, morcovii, ceapa – o scoatem mai tarziu – si usturoiul. Preparam un amestec c
Punem la fiert maruntaiele de pui impreuna cu patrunjelul, morcovii, ceapa – o scoatem mai tarziu – si usturoiul.
Preparam un amestec cu 200 ml de smantana si putina frisca si il turnam in supa.
Condimentam dupa gust cu sare, piper, boia, delicat, foi de dafin, nucsoara si putin otet.
Lasam sa dea in clocot si servim cu frunze de patrunjel taiate marunt.
Pofta buna!
Alte retete
recomandate:
Supa de ciuperci
Clatite cu ciuperci
Mancare de mazare cu sau fara carne cu sos de rosii
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa