Supa de carnati

Fasolea alba inmuiata in ajun se fierbe o ora. Ceapa taiata marunt se prajeste, se adauga carnatii taiati felii si se lasa sa se prajeasca pana raman

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 linguri untura de porc
  • 2 cepe
  • 500 – 600 g carnati picanti de porc
  • 1 morcov mai mare
  • 1 telina
  • 1
  • 2 l supa de legume
  • 250 g fasole alba
  • 250 g porumb boabe congelat
  • sare
  • chimen
  • galuste

Mod de preparare

Fasolea alba inmuiata in ajun se fierbe o ora. Ceapa taiata marunt se prajeste, se adauga carnatii taiati felii si se lasa sa se prajeasca pana raman aproape pe sec.

Se adauga rondele de morcov, cuburi de telina, se calesc impreuna. Se da un praf de sare pentru ca este destul de sarat carnatul. Daca nu este suficient de aromat, se adauga chimen, se stinge cu supa de legume.

Se potriveste gustul cu piper. Cand morcovul este moale, se adauga fasoalea fiarta, boabele de porumb, se amesteca, se fierbe 5 minute. Cand este aproape gata, se adauga galuste sau frecatei.
Alte reteta ciorba recomandate

Ciorba radauteana

Supa de rosii

Ciorba loboda

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...