Oasele se transeaza, se oparesc si se clatesc. Carnea tocata se amesteca bine cu albusul de ou, pasta de rosii, se stinge apoi cu 2 l apa rece. Se
Oasele se transeaza, se oparesc si se clatesc.
Carnea tocata se amesteca bine cu albusul de ou, pasta de rosii, se stinge apoi cu 2 l apa rece.
Se adauga oasele, zarzavatul curatat intreg, boabele de piper, sare si se pune la fiert pe foc mic, timp de 2 – 3 ore.
Zarzavatul se poate scoate cand e fiert si se serveste la masa.
Se ia supa de pe foc si se lasa sa se limpezeasca, se degreseaza si se strecoara printr-o strecuratoare deasa sau prin etamina de bucatarie.
Daca e necesar, se drege si inainte de servire.
Alte retete culinare
Tocanita cu vinete
Tocanita de pui cu ciuperci
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti