Supa de carne

Oasele se transeaza, se oparesc si se clatesc. Carnea tocata se amesteca bine cu albusul de ou, pasta de rosii, se stinge apoi cu 2 l apa rece. Se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg oase de vita
  • 250 g carne tocata ( de vita)
  • 1 albus de ou
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 300 g morcovi
  • 100 g patrunjel radacina
  • 100 g telina
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Oasele se transeaza, se oparesc si se clatesc.

Carnea tocata se amesteca bine cu albusul de ou, pasta de rosii, se stinge apoi cu 2 l apa rece.

Se adauga oasele, zarzavatul curatat intreg, boabele de piper, sare si se pune la fiert pe foc mic, timp de 2 – 3 ore.

Zarzavatul se poate scoate cand e fiert si se serveste la masa.

Se ia supa de pe foc si se lasa sa se limpezeasca, se degreseaza si se strecoara printr-o strecuratoare deasa sau prin etamina de bucatarie.

Daca e necesar, se drege si inainte de servire.
Alte retete culinare

Tocanita cu vinete

Tocanita de pui cu ciuperci

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa