Fierbem din oase zeama. Prajim in untura ceapa rosie taiata marunt, adaugam toata carnea taiata cubulete, adaugam sare, piper, turnam putina zeama de
Fierbem din oase zeama. Prajim in untura ceapa rosie taiata marunt, adaugam toata carnea taiata cubulete, adaugam sare, piper, turnam putina zeama de oase si fierbem pana carnea devine fiarta pe jumatate. Apoi turnam restul de zeama de oase, adaugam ciupercile taiate felii, zarzavatul taiat cubulete, ficatul taiat marunt, si verdeata taiata marunt.
Pregatim o prajeala deschisa la culoare, turnam supa deasupra, o fierbem si adaugam smantana.
Puteti incorpora in supa bilute de gris.
Alte retete legume
Supa crema de sparanghel
ciorba spanac
Supa de urzici
Aceasta prajitura am gasit-o sub numele de "Blanita mielului" in caietul vechi din care am luat-o, insa am vazut ca...
Prajitura cu aluat razuit, reteta usoara si delicioasaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa