Supa de carne

Fierbem din oase zeama. Prajim in untura ceapa rosie taiata marunt, adaugam toata carnea taiata cubulete, adaugam sare, piper, turnam putina zeama de

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g oase de porc
  • 150 g ficat de pasare
  • 150 g pulpa de porc (slaba)
  • 150 g carne de vitel
  • 100 g morcovi
  • 100 g napi
  • 100 g ciuperci
  • 1 ceapa rosie
  • 1 legatura de frunze de patrunjel
  • 1 legatura de marar
  • untura cat este necesara
  • faina (fina) cat este necesara
  • 3 dl smantana
  • 1 izlés sz. só
  • sare
  • piper boabe dupa gust

Mod de preparare

Fierbem din oase zeama. Prajim in untura ceapa rosie taiata marunt, adaugam toata carnea taiata cubulete, adaugam sare, piper, turnam putina zeama de oase si fierbem pana carnea devine fiarta pe jumatate. Apoi turnam restul de zeama de oase, adaugam ciupercile taiate felii, zarzavatul taiat cubulete, ficatul taiat marunt, si verdeata taiata marunt.

Pregatim o prajeala deschisa la culoare, turnam supa deasupra, o fierbem si adaugam smantana.

Puteti incorpora in supa bilute de gris.
Alte retete legume

Supa crema de sparanghel

ciorba spanac

Supa de urzici

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Risotto din quinoa la cuptor cu Delikat- Condimente pentru sarmale si branza Provolone

Un preparat care urmareste structura clasica de lasagna: straturi bine delimitate cu sos delicios de carne, toate ascunse sub...

Risotto din quinoa la cuptor cu Delikat- Condimente pentru sarmale si branza Provolone
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca