Supa de carne cu gris

Supa de carne cu gris este foarte gustoasa. Pentru 6 portii aveti nevoie de 4 linguri cu varf de gris. Se prepara repede.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 6 persoane:
  • 4 linguri cu varf de gris.

Mod de preparare

Supa de carne cu gris este foarte gustoasa. Cand supa este gata, se strecoara jumatate din ea intr-o oala mai mica si cand aceasta clocoteste, se toarna cu o mana cate putin gris, iar cu o lingura se amesteca pentru ca sa nu se faca cocolosi. Intr-un sfert de ora supa de gris este gata. Se adauga si restul de supa.


Supa de gris se serveste, dupa gust, cu frunze verzi de patrunjel, taiate fin.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa