Supa de carne cu gris este foarte gustoasa. Pentru 6 portii aveti nevoie de 4 linguri cu varf de gris. Se prepara repede.
Supa de carne cu gris este foarte gustoasa. Cand supa este gata, se strecoara jumatate din ea intr-o oala mai mica si cand aceasta clocoteste, se toarna cu o mana cate putin gris, iar cu o lingura se amesteca pentru ca sa nu se faca cocolosi. Intr-un sfert de ora supa de gris este gata. Se adauga si restul de supa.
Supa de gris se serveste, dupa gust, cu frunze verzi de patrunjel, taiate fin.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti