Supa de carne cu telina si varza

Se pune carnea la fiert cu apa rece. Sarea se adauga dupa ce a inceput sa clocoteasca. Se ia spuma imediat ce s-a format si tot atunci se adauga zarza

Timp pregatire
140 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg. rasol sau piept
  • 2 cepe
  • putin usturoi
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 pastirnac
  • 1/2 buc. telina
  • sare
  • varza dulce
  • apa cit sa acopere carnea in oala cam de o palma

Mod de preparare

Se pune carnea la fiert cu apa rece. Sarea se adauga dupa ce a inceput sa clocoteasca. Se ia spuma imediat ce s-a format si tot atunci se adauga zarzavatul proaspat, bine curatat si spalat. Ceapa se caleste pe aragaz si se adauga o data cu zarzavatul si cu varza dulce, dupa gust, si citiva catei de usturoi. Se lasa sa fiarba doua ore la foc potrivit, pina ce carnea fierbe bine. Se scoate carnea si zarzavatul si se limpezeste supa, turnindu-i putina apa rece. Se mai lasa sa stea putin si se strecoara. Apoi se pune din nou la fiert cu diferite paste fainoase ca: taitei, iofca, galusti de gris, de pesmet, orez, zdrente, galusti de ficat, galusti din carne, cartofi intregi, arpacas, tapioca etc.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legume

A fost atat de buna ciorbita asta!V-o recomand cu drag

Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legume
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca