Supa de carne de vita tocata

Pentru supa de carne de vita tocata carnea tocata se amesteca cu apa rece si se pune la fiert. Dupa ce da intr-un clocot, se adauga zarzavatul curatat.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 l apa
  • 500 g carne de vita
  • tocata
  • 1 morcov mic
  • 1 patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • piper boabe
  • patrunjel verde tocat
  • sare

Mod de preparare

Pentru supa de carne de vita tocata carnea tocata se amesteca cu apa rece si se pune la fiert. Dupa ce da intr-un clocot, se adauga zarzavatul curatat, spalat si dat pe razatoare, boabele de piper si sarea. Dupa cca 30 minute, supa este gata. Se ia oala de pe foc, se strecoara supa printr-un tifon si poate fi servita imediat in mai multe feluri si anume: in fiecare farfurie se pune un galbenus crud, sau taitei fierti separat in apa cu sare, sau cite o galusca de gri? etc., dupa care se adauga supa. Indiferent cu ce este servita supa, se adauga patrunjel verde tocat, pentru aroma si vitamine; carnea si zarzavatul poate servi la prepararea unei budinci dietetice cu macaroane.


Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Varza dulce cu carnati afumati

Noi preferam mancarea de varza proaspata pe care o acrim in timpul pregatirii, pe cea acrita de toamna o folosim pentru sarmale.

Varza dulce cu carnati afumati
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise