Supa de carne traditionala

Pentru supa de carne traditionala carnea scoasa din supa poate fi servita impreuna cu aceasta, sau poate fi folosita la prepararea diferitelor feluri de mincare.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru 500 g carne se pun 2 1/2 - 3 litri de apa.
  • Aceasta supa de carne se foloseste pentru prepararea diferitelor supe
  • ciorbe
  • borsuri
  • etc

Mod de preparare

Pentru supa de carne traditionala carnea scoasa din supa poate fi servita impreuna cu aceasta, sau poate fi folosita la prepararea diferitelor feluri de mincare. Pentru supa se poate lua orice fel de carne, precum si rasol din spate, rasol din fata si rasol din picior. Carnea se spala, se pune in oala (oasele se vor sparge in cateva locuri), se toarna peste ea apa rece, se acopera oala cu un capac si se pune la foc iute pentru ca sa dea repede in clocot, apoi se regleaza focul in asa fel incit sa fiarba incet. Spuma care se formeaza la fiert se ia cu lingura de spuma, iar grasimea care se ridica la suprafata se foloseste la prajit ceapa si zarzavatul; daca grasimea nu se scoate, ea se descompune sub actiunea indelungata a caldurii si da supei un gust de seu. Dupa 1-1 1/2ore de cand a dat in clocot, se adauga sarea. Cand carnea este gata, se scoate din supa, se pune in alt vas, iar supa se strecoara. Supa de carne se poate fierbe si cu zarzavat. In acest caz, dupa ce supa s-a spumat, se adauga morcovi, patrunjel si ceapa curatate si spalate. Legumele (in afara de ceapa) fierte in supa se pot folosi la diferite salate.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii