Carnea se spala in apa rece. Se pune la fiert apa cu morcovii, patrunjelul, gulia, telina, ceapa rosie necuratata de frunzele rosii, cateva boabe de p
Carnea se spala in apa rece. Se pune la fiert apa cu morcovii, patrunjelul, gulia, telina, ceapa rosie necuratata de frunzele rosii, cateva boabe de piper. Se adauga coada de vita, apoi, dupa o jumatate de ora, restul carnurilor, cartofii curatati, chimenul si dafinul. Se sareaza dupa gust si se lasa la fiert aproximativ 2 ore. Ca sa se limpezeasca, la sfarsit, punem 100 ml apa rece. Se asteapta putin, apoi, strecuram cu grija supa.
Cu taitei fierti separat.
Alte reteta ciorba recomandate
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Ciorba ciuperci
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa