Carnea se spala in apa rece. Se pune la fiert apa cu morcovii, patrunjelul, gulia, telina, ceapa rosie necuratata de frunzele rosii, cateva boabe de p
Carnea se spala in apa rece. Se pune la fiert apa cu morcovii, patrunjelul, gulia, telina, ceapa rosie necuratata de frunzele rosii, cateva boabe de piper. Se adauga coada de vita, apoi, dupa o jumatate de ora, restul carnurilor, cartofii curatati, chimenul si dafinul. Se sareaza dupa gust si se lasa la fiert aproximativ 2 ore. Ca sa se limpezeasca, la sfarsit, punem 100 ml apa rece. Se asteapta putin, apoi, strecuram cu grija supa.
Cu taitei fierti separat.
Alte reteta ciorba recomandate
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Ciorba ciuperci
Pentru ca a sosit sezonul capsunilor, am zis sa incerc o reteta de prajitura usoara, nu foarte dulce, numai buna de savurat...
Desert tarta cu capsuni si crema bavareza de vanilieOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj