Supa de carne ungureasca

Carnea se spala in apa rece. Se pune la fiert apa cu morcovii, patrunjelul, gulia, telina, ceapa rosie necuratata de frunzele rosii, cateva boabe de p

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1
  • 5-2 kg carne (de mai multe feluri)
  • de preferinta: coada de vita
  • ciolan de porc
  • carne de vitel
  • carne de pui; 2 morcovi
  • 2 radacini de patrunjel
  • 2 gulii
  • 1 telina mica sau frunze de telina
  • 1 ceapa rosie
  • 2 cartofi
  • cateva boabe de piper
  • putin chimen
  • o frunza de dafin
  • sare sau cuburi de supa
  • taitei

Mod de preparare

Carnea se spala in apa rece. Se pune la fiert apa cu morcovii, patrunjelul, gulia, telina, ceapa rosie necuratata de frunzele rosii, cateva boabe de piper. Se adauga coada de vita, apoi, dupa o jumatate de ora, restul carnurilor, cartofii curatati, chimenul si dafinul. Se sareaza dupa gust si se lasa la fiert aproximativ 2 ore. Ca sa se limpezeasca, la sfarsit, punem 100 ml apa rece. Se asteapta putin, apoi, strecuram cu grija supa.
Cu taitei fierti separat.

Alte reteta ciorba recomandate

Ciorba radauteana

Supa de rosii

Ciorba ciuperci

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...