Supa de cartofi aromata

Se spala cartofii, se curata si se taie cubulete. Se topeste untul intr-o tigaie marisoara, se adauga cartofii si se lasa 5 minute. Se incalzeste apar

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g cartofi
  • 4.5 dl de supa de pui
  • 4.5 dl de lapte
  • 15 g de unt
  • 4 linguri de ierburi aromatice
  • 3 linguri de smantana
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala cartofii, se curata si se taie cubulete. Se topeste untul intr-o tigaie marisoara, se adauga cartofii si se lasa 5 minute. Se incalzeste aparte supa cu laptele, se varsa peste cartofi, se adauga sare si piper. Se lasa 15 minute, amestecand din cand in cand cu o lingura de lemn. Cu mixerul, se zdrobesc cartofii pana ce se obtine o crema densa si omogena. Se lasa la racit si apoi se pune in frigider.
O ora inainte de a fi servita se scoate de la frigider.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Risotto din quinoa la cuptor cu Delikat- Condimente pentru sarmale si branza Provolone

Un preparat care urmareste structura clasica de lasagna: straturi bine delimitate cu sos delicios de carne, toate ascunse sub...

Risotto din quinoa la cuptor cu Delikat- Condimente pentru sarmale si branza Provolone
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca