Se taie carnea bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala mare cu 2 litri de apa. Cind carnea este pe jumatate fiarta, se adauga zarzavaturile t
Se taie carnea bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala mare cu 2 litri de apa. Cind carnea este pe jumatate fiarta, se adauga zarzavaturile taiate marunt, varza, ceapa si sarea. Dupa ce zarzavatul este aproape fiert, se adauga cartofii taiati sferturi si se lasa sa fiarba pina se inmoaie.
Inainte de a se servi supa, se pune verdeata tocata
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti