Supa de curcan cu legume

Carnea se spala, se usca si se prajeste pe ambele parti in ulei incins. Se adauga apa, sarea si se fierbe. Se curata ceapa, patrunjelul si telina, toa

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800 g carne curcan
  • 1 ceapa rosie
  • 1 gulie
  • 2 morcovi
  • cate 150 g de fasole verde
  • mazare boabe si conopida
  • cate o legatura de patrunjel si telina
  • 2 linguri ulei
  • 2 l de apa fierbinte
  • un pumn de asmatui (sau patrunjel)
  • 1 lingurita sos soia
  • 1 lingurita sare
  • 1 varf de cutit piper alb

Mod de preparare

Carnea se spala, se usca si se prajeste pe ambele parti in ulei incins. Se adauga apa, sarea si se fierbe. Se curata ceapa, patrunjelul si telina, toate se adauga la supa. Carnea se fierbe o jumatate de ora, iar spuma produsa la suprafata se indeparteaza constant. Oala se acopera lasand loc pentru evaporarea aburilor. Morcovii se curata si se taie rondele. Gulia se taie cuburi. Carnea, ceapa si patrunjelul se scoate din oala, si supa se strecoara. Legumele pregatite si mazarea verde impreuna cu conopida desfacuta pe bucati si fasolea verde taiata se adauga la supa strecurata, si se fierbe 15 minute. Carnea fiarta se taie bucati si se adauga inapoi la supa. Asmatuile se spala si se taie marunt.
Supa gata preparata se condimenteaza cu sare, piper si sos de soie, si se serveste presarat cu asmatui.

Alte retete ciorba recomandate

Ciorba radauteana

Supa de rosii

Ciorba urzici

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi

Aceasta rulada este grozava, atat calda cat si rece! Am servit din ea fie cu un pahar de iaurt, fie faceam repede o salata...

Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca