Se spala fasolea si se sorteaza. Se pun intr-un vas sub presiune (cucta, daca aveti) si se adauga 1,5 litri de apa. Se firbe cca 1 ora la foc mic. Dup
Se spala fasolea si se sorteaza. Se pun intr-un vas sub presiune (cucta, daca aveti) si se adauga 1,5 litri de apa. Se firbe cca 1 ora la foc mic. Dupa o ora se adauga ceafa si se fierb impreuna. Cand totul este fiert, se pun intr-un vas mai mic si se adauga smantana si laptele. Dupa ce se fierb se iau de pe foc.
Alte reteta ciorba recomandate
Supa de rosii
Ciorba radauteana
Ciorba linte
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa