Fazanul se curata de pene, se parleste, apoi se freaca impreuna cu putin malai, se spala si se scot intestinele. Se pune apoi la fiert in apa cu sare
Fazanul se curata de pene, se parleste, apoi se freaca impreuna cu putin malai, se spala si se scot intestinele. Se pune apoi la fiert in apa cu sare si se adauga zarzavaturile curatate si piper boabe. Se potriveste la gust de sare, se strecoara, dupa ce au fiert carnea si legumele si se adauga galustele.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Piftie de curcan Ciorba radauteana Rulada de porc
De vreo câteva săptămâni am descoperit gustul cărnii de rață. Super delicioasă! Sincer e prima oară, în viața mea,...
Rață înăbușită în suc de ananasOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj