Fazanul se curata de pene, se parleste, apoi se freaca impreuna cu putin malai, se spala si se scot intestinele. Se pune apoi la fiert in apa cu sare
Fazanul se curata de pene, se parleste, apoi se freaca impreuna cu putin malai, se spala si se scot intestinele. Se pune apoi la fiert in apa cu sare si se adauga zarzavaturile curatate si piper boabe. Se potriveste la gust de sare, se strecoara, dupa ce au fiert carnea si legumele si se adauga galustele.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Piftie de curcan Ciorba radauteana Rulada de porc
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti