Taiem gaina in bucati mai mici si impreuna cu legumele feliate le calim in untul fierbinte. Turnam putina apa deasupra si adaugam ceapa intreaga, pre
Taiem gaina in bucati mai mici si impreuna cu legumele feliate le calim in untul fierbinte.
Turnam putina apa deasupra si adaugam ceapa intreaga, presaram cu sare si le calim pana devin moi (daca intre timp apa se evapora, completam cu apa calda).
Cand carnea devine moale, o prajim in propria grasime, o presaram cu faina, si o diluam cu zeama de varza si 700 ml de apa si fierbem.
Amestecam galbenusul cu smantana si amestecand continuu le adaugam la supa, luam de pe foc.
Putem lasa gaina in supa sau o putem scoate, servim cu hrean razuit.
Pofta buna!
Alte retete
recomandate:
Garnitura de orez si mazare
Salata mexicana cu ton
Ciuperci pane
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa