Supa de gaina cu galuste de gris

Supa de gaina cu galuste de gris este foarte gustoasa. Aveti nevoie de o gaina potrivit de mare.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O gaina potrivit de mare
  • sare
  • o ceapa
  • un morcov
  • un patrunjel si
  • doi catei de usturoi
  • Galustele de gris:
  • doua oua
  • sare
  • cinci linguri de gris
  • doua linguri de ulei.

Mod de preparare

Supa de gaina cu galuste de gris este delicioasa. Pentru  aceasta reteta de supa cu galuste avem nevoie de o gaina potrivit de mare, care se pune la fiert in apa cu sare, dupa ce se spumeaza si carnea este aproape fiarta, adaugam o ceapa, un morcov, un patrunjel si doi catei de usturoi. Lasam sa fiarba, apoi strecuram, supa o punem la fiert din nou si punem in ea galuste de gris. Dupa ce a fiert, adaugam fasii de morcov si patrunjel si decoram cu patrunjel verde tocat fin.
Galustele de gris se fac din doua oua batute spuma, adaugam putina sare, cinci linguri de gris si doua linguri de ulei. Lasam compozitia sa stea o jumatate de ora, apoi cu lingura punem in supa la fiert.


Supa de gaina cu galuste de gris se serveste fierbinte, decorata cu patrunjel verde tocat.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii