Supa de gaina cu oua si orez

Pentru supa de gaina cu oua si orez se curata gaina si se pune la foc cu apa rece cit sa o acopere si se fierbe incet. O parte din piept si maruntaie se taie marunt.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 gaina
  • 2
  • 5 l apa
  • 1 ceasca de orez
  • 3 oua
  • 1 lamaie

Mod de preparare

Pentru supa de gaina cu oua si orez se curata gaina si se pune la foc cu apa rece cit sa o acopere si se fierbe incet. O parte din piept si maruntaie se taie marunt. In zeama de carne se pune orez si dupa ce a fiert se adauga maruntaiele si pieptul tocat. Se bat galbenusurile intr-un castron, se adauga zeama de lamaie, apoi zeama calda de carne, putin cite putin, amestecand mereu. Aceasta compozitie se toarna in oala cu supa amestecand mereu.


Se serveste imediat.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Salam de biscuiţi, reţetă adaptata

"Delicii de Paste"-Salam de biscuiţi, reţetă adaptata

Salam de biscuiţi, reţetă adaptata
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca