Carnea de gaina se taie in 4 bucati. Legumele se taie rondele iar patrunjelul se toaca marunt. Carnea se fierbe in 3 litri de apa cu sare si se spumea
Carnea de gaina se taie in 4 bucati. Legumele se taie rondele iar patrunjelul se toaca marunt. Carnea se fierbe in 3 litri de apa cu sare si se spumeaza. Cand carnea este pe jumatate fiarta, se adauga legumele. Dupa fierbere se scoate carnea si se strecoara supa.Intr-un vas separat se pregateste o compozitie mai groasa din faina, oua, putina sare, piper si supa care se toarna cu ajutorul unui cornet din hartie in supa fierbinte, formandu-se zdrente. Se adauga sarea si se continua fierberea inca 10 minute.
Supa se consuma in bol, supiera sau cana, cu patrunjel verde deasupra.
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti