Se spala carnea de pui bine si se pune la fiert. Zarzavatul se taie mai mare.Cand incepe sa fiarba se spumeaza bine. Se adauga zarzavatul. Intre timp
Se spala carnea de pui bine si se pune la fiert. Zarzavatul se taie mai mare.Cand incepe sa fiarba se spumeaza bine. Se adauga zarzavatul. Intre timp se bat ouale cu mixerul bine. Apoi se adauga grisul si se mesteca cu o lingura pana se incorporeaza tot.Se lasa sa fiarba bine.
Cand carnea este aproape fiarta se pun cu lingura gramajoare in oala. Dupa ce am terminat de adaugat galustele se pune o cana de apa rece in oala pentru a se umfla. Se lasa sa fiarba bine.Se adauga sare dupa gust.
La sfarsitul prepararii, cand oprim focul se pune si putina verdeata. Cea mai imortanta cantitate de verdeata se pune in farfurie la servire.
Alte retete de supa recomandate:
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti