Supa de mazare

Se prepara o supa de carne. Mazarea tinuta la inmuiat se pune in supa si se fierbe cam 1 1/2 ore. Morcovul, patrunjelul si ceapa, spalate si curatate,

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. carne
  • 250 gr. mazare
  • 200 gr. zarzavat (morcov
  • patrunjel)
  • o ceapa mica
  • 2 linguri unt

Mod de preparare

Se prepara o supa de carne. Mazarea tinuta la inmuiat se pune in supa si se fierbe cam 1 1/2 ore. Morcovul, patrunjelul si ceapa, spalate si curatate, se taie in cuburi mici, se prajesc usor in unt si se pun in supa cu 15-20 minute inainte de servire. Se adauga sarea.


La supa de mazare se poate adauga sunca sau piept de porc afumat. De asemenea, se poate servi cu mici cuburi de piine alba prajite in putin unt (crutoane).

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...