Supa de midii

Se pun la fiert aripile de curcan intregi , telina si ridichea neagra taiate bucati mari , in apa cu sare . Algele se pun la rehidratat intr-un vas cu

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 aripi de curcan
  • o telina medie
  • o ridiche neagra mare
  • o ceapa
  • un pumn de alge marine
  • 300 grame tofu
  • 300 grame midii
  • o conserva de rosii
  • sare
  • sos de peste
  • dupa gust

Mod de preparare

Se pun la fiert aripile de curcan intregi , telina si ridichea neagra taiate bucati mari , in apa cu sare .

Algele se pun la rehidratat intr-un vas cu apa rece pentru cel putin 30 de minute . Dupa ce au fiert aripile de curcan , telina si ridichea neagra , se scot din supa . Se toaca algele , ceapa , tofu si rosiile si se adauga in supa . Se fierbe 15-20 de minute , apoi se adauga midiile si sosul de peste . Se mai fierbe 5-10 minute . Se serveste cu lamaie .

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...