Supa de oase de vita sau porc

Pentru supa de oase de vita sau porc se fierb oasele . Dupa 30 de minute se adauga legumele intregi. Se continua fierberea inca aproximativ o ora, la foc mic.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • oase de vita/porc - 1-1
  • 5 kg
  • morcovi - 100g
  • pastarnac - 100 g
  • patrunjel radacina - 100 g
  • ceapa - 100 g
  • sare

Mod de preparare

Pentru supa de oase de vita sau porc se fierb oasele . Dupa 30 de minute se adauga legumele intregi. Se continua fierberea inca aproximativ o ora, la foc mic. Se spumeaza de cate ori este cazul.

Dupa fierbere, se strecoara. Supa de oase de vita sau porc se serveste fierbinte.

 

 


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...