Supa de pasare

Taiem in bucati maruntaiele de pasare si le punem la fiert in apa rece. Adaugam legumele taiate rondele. Condimentam cu sare, piper si ingrosam cu o

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • maruntaie de pasare
  • 15 dkg ciuperci feliate
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 1 ardei
  • 1 rosie
  • patrunjel

Mod de preparare

Taiem in bucati maruntaiele de pasare si le punem la fiert in apa rece.

Adaugam legumele taiate rondele. Condimentam cu sare, piper si ingrosam cu o conopida rupta in buchetele.

Cand ingredientele devin moi, presaram frunze de patrunjel.
Pofta buna!

Alte retete

recomandate:

Ostropel de pui cu ciuperci

Ciorba de pui a la grec

Supa de pui cu galuste

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa