Taiem in bucati maruntaiele de pasare si le punem la fiert in apa rece. Adaugam legumele taiate rondele. Condimentam cu sare, piper si ingrosam cu o
Taiem in bucati maruntaiele de pasare si le punem la fiert in apa rece.
Adaugam legumele taiate rondele. Condimentam cu sare, piper si ingrosam cu o conopida rupta in buchetele.
Cand ingredientele devin moi, presaram frunze de patrunjel.
Pofta buna!
Alte retete
recomandate:
Ostropel de pui cu ciuperci
Ciorba de pui a la grec
Supa de pui cu galuste
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa