Taiem in bucati maruntaiele de pasare si le punem la fiert in apa rece. Adaugam legumele taiate rondele. Condimentam cu sare, piper si ingrosam cu o
Taiem in bucati maruntaiele de pasare si le punem la fiert in apa rece.
Adaugam legumele taiate rondele. Condimentam cu sare, piper si ingrosam cu o conopida rupta in buchetele.
Cand ingredientele devin moi, presaram frunze de patrunjel.
Pofta buna!
Alte retete
recomandate:
Ostropel de pui cu ciuperci
Ciorba de pui a la grec
Supa de pui cu galuste
"Delicii de Paste"-Salam de biscuiţi, reţetă adaptata
Salam de biscuiţi, reţetă adaptataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj