Supa de pasare

Taiem in bucati maruntaiele de pasare si le punem la fiert in apa rece. Adaugam legumele taiate rondele. Condimentam cu sare, piper si ingrosam cu o

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • maruntaie de pasare
  • 15 dkg ciuperci feliate
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 1 ardei
  • 1 rosie
  • patrunjel

Mod de preparare

Taiem in bucati maruntaiele de pasare si le punem la fiert in apa rece.

Adaugam legumele taiate rondele. Condimentam cu sare, piper si ingrosam cu o conopida rupta in buchetele.

Cand ingredientele devin moi, presaram frunze de patrunjel.
Pofta buna!

Alte retete

recomandate:

Ostropel de pui cu ciuperci

Ciorba de pui a la grec

Supa de pui cu galuste

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Salam de biscuiţi, reţetă adaptata

"Delicii de Paste"-Salam de biscuiţi, reţetă adaptata

Salam de biscuiţi, reţetă adaptata
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca