Supa de pasare

Se fierbe gaina intreaga in apa rece cu ceapa tocata pe jumate.Se curata de spuma si se lasa sa fiarba fara capac,pe foc foarte mic,ca sa nu fiarba cu

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O gaina
  • o ceapa mare
  • sare
  • apa

Mod de preparare

Se fierbe gaina intreaga in apa rece cu ceapa tocata pe jumate.Se curata de spuma si se lasa sa fiarba fara capac,pe foc foarte mic,ca sa nu fiarba cu clocote mari.Cand carnea este fiarta,se scoate gaina cu lingura cu gauri,se pune pe o farfurie la caldura,iar supa se serveste,ca si supa de vaca,cu galuste,taitei sau zdrente.Carnea de pasare se serveste cu un sos penru carne,sau cu mujdei.
Fierbinte

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu prune

Deliciu de toamna...:)

Tarta cu prune
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea