Supa de pasare cu zarzavat

Supa de pasare se poate drege cu galbenus de ou. Este o supa foarte delicioasa. Poate fi pregatita din clapon.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o gaina
  • 2 morcovi frumosi
  •  
  • 1 radacina patrunjel
  • radacina telina
  •  
  • 2 cepe
  • 1/4 varza (facultativ)
  •  
  • sare.

Mod de preparare

Supa de pasare cu zarzavat este o delicioasa. Aceasta supa se poate drege cu galbenus de ou. Se pregateste din clapon sau din gaina. Se curata pasarea bine, sa nu aiba tuleie, si se procedeaza la fel ca la supa de carne.


Supa de pasare cu zarzavat se drege cu galbenus de ou si cu putina lamaie inainte de servire.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa