Supa de perisoare

Se fierb feliile de zarzavat in apa cu sare. Carnea de vaca se da prin masina si se amesteca cu o parte din albus, orez, sare si verdeata. Se formeaza

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr. carne slaba de vaca
  • 1 ou
  • o lingurita orez
  • verdeata
  • sare
  • 3-4 felii morcov
  • 2-3 felii patrunjel
  • o felie telina
  • 2 linguri iaurt
  • 1/2 lingurita zeama de lamiie

Mod de preparare

Se fierb feliile de zarzavat in apa cu sare. Carnea de vaca se da prin masina si se amesteca cu o parte din albus, orez, sare si verdeata. Se formeaza perisoare mici, care se fierb in supa. Se drege supa cu iaurt si galbenus.
Se serveste cu patrunjel verde tocat si zeama de lamiie

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!