Pentru a prepara aceasta reteta de supa de perisoare sunt necesare urmatoarele ingrediente: carne tocta, ceapa, orez, unt, albus de ou, patrunjel, oua, suc de lamaie.
Orezul se alege si se spala. Se amesteca cu carnea tocata, impreuna cu ceapa tocata marunt, albusul de ou, sare si piper. Se formeaza perisoare mici, care se rostogolesc prin patrunjelul tocat fin. Se pune apa la fiert intr-o oala de 2 l, cu unt si sare. Cand apa clocoteste se pun perisoarele si se lasa sa fiarba la foc mic.
Ouale se bat intr-un castron si se adauga treptat sucul de lamaie, continuand amestecarea. Putin cate putin se adauga supa fierbinte, amestecand continuu. Se toarna treptat supa dreasa in oala cu perisoare, amestecand incet.
Se serveste calda.
Alte retete recomandate:
Ardei umpluti
Ciorba de loboda rosie
Drob
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa