Pentru a prepara aceasta reteta de supa de perisoare sunt necesare urmatoarele ingrediente: carne tocta, ceapa, orez, unt, albus de ou, patrunjel, oua, suc de lamaie.
Orezul se alege si se spala. Se amesteca cu carnea tocata, impreuna cu ceapa tocata marunt, albusul de ou, sare si piper. Se formeaza perisoare mici, care se rostogolesc prin patrunjelul tocat fin. Se pune apa la fiert intr-o oala de 2 l, cu unt si sare. Cand apa clocoteste se pun perisoarele si se lasa sa fiarba la foc mic.
Ouale se bat intr-un castron si se adauga treptat sucul de lamaie, continuand amestecarea. Putin cate putin se adauga supa fierbinte, amestecand continuu. Se toarna treptat supa dreasa in oala cu perisoare, amestecand incet.
Se serveste calda.
Alte retete recomandate:
Ardei umpluti
Ciorba de loboda rosie
Drob
Bun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti