Amesteci carnea tocata cu orezul ales si spalat, ceapa tocata marunt, albusul de ou, sare si piper. Cu mana usor umezita, formezi perisoare mici, pe c
Amesteci carnea tocata cu orezul ales si spalat, ceapa tocata marunt, albusul de ou, sare si piper.
Cu mana usor umezita, formezi perisoare mici, pe care le tavalesti prin patrunjel tocat fin.
Punem apa la fiert intr-o oala de 2 I impreuna cu unt si sare.
Cand clocoteste apa pui cu grija perisoarele si le lasi sa fiarba la foc mic.
Lasi apoi 5 minute sa se racoreasca.
Se bat ouale ca pentru o omleta, apoi adaugi treptat sucul stors de la o lamaie. Adaugi supa fierbinte, putin cate putin, batand continuu cu telul.
Torni treptat supa dreasa in oala cu perisoare, amestecand cu grija, ca sa nu sfarame perisoarele.
Dragii mei, va prezint o reteta mai mult decat simpla pe care mai mult ca sigur o faceti si voi acasa. Ea nu necesita...
Crema de zahar ars by Alex Teacher (nimic mai simplu)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj