Amesteci carnea tocata cu orezul ales si spalat, ceapa tocata marunt, albusul de ou, sare si piper. Cu mana usor umezita, formezi perisoare mici, pe c
Amesteci carnea tocata cu orezul ales si spalat, ceapa tocata marunt, albusul de ou, sare si piper.
Cu mana usor umezita, formezi perisoare mici, pe care le tavalesti prin patrunjel tocat fin.
Punem apa la fiert intr-o oala de 2 I impreuna cu unt si sare.
Cand clocoteste apa pui cu grija perisoarele si le lasi sa fiarba la foc mic.
Lasi apoi 5 minute sa se racoreasca.
Se bat ouale ca pentru o omleta, apoi adaugi treptat sucul stors de la o lamaie. Adaugi supa fierbinte, putin cate putin, batand continuu cu telul.
Torni treptat supa dreasa in oala cu perisoare, amestecand cu grija, ca sa nu sfarame perisoarele.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa