Supa de porumbel cu galuste de ficat

Taiem porumbelul in doua si il punem impreuna cu legumele, taiate in bucati mai mari, intr-o oala. Adaugam apa rece, ceapa rosie, ciuperci si usturoi

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 porumbel
  • 300 gr amestec de legume
  • 50 gr ceapa rosie
  • 1 catel usturoi
  • 5 buc ciuperci Champignon
  • 50 gr orez
  • Sare
  • 8 boabe de piper
  • 2 oua
  • 10 gr delicat
  • 1 legatura frunze de patrunjel
  • 50 gr ficat de pasare

Mod de preparare

Taiem porumbelul in doua si il punem impreuna cu legumele, taiate in bucati mai mari, intr-o oala. Adaugam apa rece, ceapa rosie, ciuperci si usturoi si condimentam cu delicat, sare si piper.

Fierbem la foc mic pana e gata, intre timp indepartam spuma care se formeaza deasupra, la sfarsit strecuram.

Taiem ficatul si il amestecam cu orezul fiert, ouale si frunzele de patrunjel taiate marunt, condimentam cu sare.

Formam galuste mai mici si le fierbem in apa sarata. Le strecuram si le impartim impreuna cu pieptul de porumbel taiat fasii, in farfurii de supa.

Turnam deasupra supa fierbinte si servim imediat.
Pofta buna!

Va recomandam si alte mancaruri:

Tocanita de carne de vita cu cartofi

Tocana de ciuperci de padure

Tocanita cu ardei copti si pui

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide