Spalam puiul si il portionam apoi il punem la fiert in apa cu putina sare. Luam spuma ori de cate ori este nevoie. Legumele se curate, se spala si se
Spalam puiul si il portionam apoi il punem la fiert in apa cu putina sare. Luam spuma ori de cate ori este nevoie. Legumele se curate, se spala si se taie bucati mai mari. Se adauga la supa impreuna cu cateva frunze de telina pentru aroma.Peste legumele fierte adaugam condimentele si fideaua. Eu pun si putin praf de curry pentru culoare. Mie imi place acest condiment la orice fel de mancare. Cine doreste poate strecura supa prin tifon, sa ramana limpede si serveste cu legume si patrunjel verde proaspat tocat.
S-ar putea sa iti placa si retetele:
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Chiftele
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa