Supa de pui cu paste fainoase

Pentru supa de pui cu paste fainoase se curata si se pun la fiert aripile sau ciocanele de pui, apa si sarea. Se lasa pana fierbe carnea, apoi se strecoara supa.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 25 kg ciocanele de pui sau
  • aripi
  • 3 l apa
  • o telina
  • 1 morcov
  • o ceapa
  • 1 fir de praz
  • 2 catei de usturoi
  • piper
  • cuisoare
  • o foaie de dafin
  • patrunjel

Mod de preparare

Pentru supa de pui cu paste fainoase se curata si se pun la fiert aripile sau ciocanele de pui, apa si sarea. Se lasa pana fierbe carnea, apoi se strecoara supa. Carnea se lasa la racit, apoi o luam de pe oase si o adaugam in supa strecurata. Dupa dorinta, zarzavatul il pasam si ii dam drumul in ciorba, dam gust de sare si punem piper, verdeata si o crenguta de cimbru verde tocat fin. Separat, fierbem in apa cu sare o ceasca de paste fainoase cam noua pana la zece minute, apoi le strecuram si le punem in supa. Se poate adauga smantana deasupra.


Supa de pui cu paste fainoase se serveste calda cu smantana.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...