Supa de pui cu usturoi si zdrente de ou

Puiul taiat bucati de pune la fiert in cinci litri de apa. Cind incepe sa clocoteasca, se alege spuma si se adauga morcovul si telina taiate bucatele

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pui de circa 500 grame
  • un morcov mare sau 2 morcovi potriviti ca marime
  • 1/2 telina
  • o ceapa
  • 1/4 l bulion
  • 3 sau 4 catei de usturoi
  • un ou

Mod de preparare

Puiul taiat bucati de pune la fiert in cinci litri de apa. Cind incepe sa clocoteasca, se alege spuma si se adauga morcovul si telina taiate bucatele iar ceapa intreaga. Dupa ce au fiert legumele si puiul se scoate ceapa afara si se adauga bulionul si sare dupa gust. Se mai da un clocot si se ia supa de pe foc. Se pune imediat in supa usturoiul pisat si oul care in prealabil s-a batut bine, amestecind continuu.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...