Supa de pui cu usturoi si zdrente de ou

Puiul taiat bucati de pune la fiert in cinci litri de apa. Cind incepe sa clocoteasca, se alege spuma si se adauga morcovul si telina taiate bucatele

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pui de circa 500 grame
  • un morcov mare sau 2 morcovi potriviti ca marime
  • 1/2 telina
  • o ceapa
  • 1/4 l bulion
  • 3 sau 4 catei de usturoi
  • un ou

Mod de preparare

Puiul taiat bucati de pune la fiert in cinci litri de apa. Cind incepe sa clocoteasca, se alege spuma si se adauga morcovul si telina taiate bucatele iar ceapa intreaga. Dupa ce au fiert legumele si puiul se scoate ceapa afara si se adauga bulionul si sare dupa gust. Se mai da un clocot si se ia supa de pe foc. Se pune imediat in supa usturoiul pisat si oul care in prealabil s-a batut bine, amestecind continuu.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Placinta cu pui si ciuperci brune

Tarte si placinte rumenite si iscusite O bunatate de placinta, cu un aluat usor de preparat, si-o umplutura grozava!

Placinta cu pui si ciuperci brune
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii