Se pun intr-un vas rosiile spalate si taiate bucati peste care se presara un praf de sare. Se acopera si se lasa sa fiarba inabusit in apa pe care o l
Se pun intr-un vas rosiile spalate si taiate bucati peste care se presara un praf de sare. Se acopera si se lasa sa fiarba inabusit in apa pe care o lasa singure. Cind s-au inmuiat se trec prin sita si se subtiaza cu zeama de carne sau apa. Se adauga zaharul, castravetii taiati cubulete, orezul spalat si se lasa sa fiarba. Se potriveste de sare. Orezul poate fi inlocuit cu arpacas inmuiat in apa de cu seara pentru a fierbe mai usor.
Se serveste calda cu patrunjel deasupra
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa