Se prajesc, inabusit in unt, citeva felii ceapa, ciupercile taiate feliute si frunzele de patrunjel tocate. Dupa ce sint prajite, se pun in oala cu su
Se prajesc, inabusit in unt, citeva felii ceapa, ciupercile taiate feliute si frunzele de patrunjel tocate. Dupa ce sint prajite, se pun in oala cu supa de vaca strecurata impreuna cu o telina mare sau 2 mai mici, taiate felii subtiri. Se lasa sa fiarba pina se inmoaie. In timpul acesta, se fierb separat 3 oua tari, care se racesc in apa rece. Se scot galbenusurile si se trec prin sita, apoi se pun in supa. Se lasa sa mai dea un clocot
Se serveste cu felii de franzela prajite in unt sau untura
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti